Під Бахмутом прикордонники розбили чотири штурмові групи росіян

Читать на русском
Мінометники Держприкордонслужби та артилеристи Нацгвардії влучними пострілами розбили залишки штурмових груп противника.
Ілюстративне фото

На околицях Бахмута ворог постійно намагається використовувати щільну забудову приватного сектору для прихованого переміщення чи укриття. Мінометники Держприкордонслужби та артилеристи Нацгвардії влучними пострілами розбили залишки штурмових груп противника.

Про це повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, напередодні 4 групи піхоти противника, чисельністю до 10 бойовиків кожна, намагалися непомітно наблизитися для штурму позицій Сил оборони України. Цей маневр помітили аеророзвідники Держприкордонслужби, а мінометники-прикордонники знищили 2 групи ворожої піхоти. Решта загарбників відійшла.

«Росіяни намагалися заховатися між приватними будинками й перегрупуватися для нової спроби штурму. «Повітряні очі» захисників України не дозволили їхнім ворожим планам здійснитися. Мінометники Держприкордонслужби та артилеристи Нацгвардії влучними пострілами добили залишки штурмових груп противника», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 7 лютого цього року російські сили, ймовірно, досягли тактичних успіхів на двох ключових ділянках фронту.

Раніше нацгвардійці із ПЗРК «Ігла-1» знищили російський вертоліт Мі-24 під Бахмутом на Донеччині.

7 лютого у небі над Бахмутом прикордонники збили російський штурмовик Су-25 «Грач», а також БПЛА.

Станом на 11 лютого, за даними Генштабу ЗСУ, загальні бойові втрати армії рф в особовому складі становлять уже 136 880 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: