ЗСУ відбили дев'ять атак ворога на Донбасі: зведення Генштабу

Читать на русском
Атаки рф відбиті в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна та Діброва Луганської області та Верхньокам'яне, Червона Гора, Парасковіївка, Бахмут та Іванівське Донецької області.

Підрозділи Сил оборони за добу відбили атаки ворога в районах населених пунктів Греківка, Невське, Кремінна та Діброва Луганської області та Верхньокам'яне, Червона Гора, Парасковіївка, Бахмут та Іванівське Донецької області.

Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу 4 лютого.

Росія може розпочати наступ на двох напрямках до річниці вторгнення – РезніковРезніков вважає, що росіяни можуть розпочати новий наступ на Донбасі та на південному напрямку до річниці вторгнення 24 лютого.

Так, на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках без змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

Обстрілів зазнали райони населених пунктів Сеньківка, Тимоновичі і Янжулівка Чернігівської області; Вільна Слобода - Сумської та Ветеринарне, Глибоке, Огірцеве, Зелене, Нескучне, Гатище і Вовчанськ на Харківщині.

На Куп'янському напрямку ворог здійснив обстріл з танків, мінометів та артилерії в районах населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Западне, Голубівка, Куп’янськ і Кислівка Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині.

На Лиманському напрямку під обстрілом опинилися Терни, Торське Донецької області та Макіївка, Червонопопівка та Діброва Луганської області.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли Спірне, Веселе, Білогорівку, Роздолівку, Парасковіївку, Бахмут, Іванівське, Нью-Йорк та Дружбу.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Тоненьке, Водяне, Новомихайлівка, Георгіївка та Мар'їнка.

На Новопавлівському з танків, мінометів та артилерії ворог стріляв по Пречистівці, Великій Новосілці, Нескучному, Богоявленці та Вугледару Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямах від обстрілів постраждали Новопіль і Времівка на Донеччині; Ольгівське, Малинівка, Гуляйпільське, Новоданилівка, Мала Токмачка Запорізької області та Качкарівка, Республіканець, Козацьке і Херсон.

Нагадаємо, 3 лютого Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України.

У Міноборони розповіли, як швидко українські військові опанують танки Leopard.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: