У небі над Бахмутом збили російський штурмовик Су-25

Читать на русском
Українські прикордонники сьогодні вранці збили на небі над Бахмутом Донецької області російський бойовий літак.

Українські прикордонники сьогодні вранці збили у небі над Бахмутом Донецької області російський бойовий літак, попередньо Су-25.

Про це повідомили у пресслужбі ДПСУ у вівторок, 7 лютого.

Здавати Бахмут ніхто не буде – ЗеленськийУкраїна не виводитиме свої війська з прифронтового міста Бахмут у Донецькій області. Про це повідомив президент Володимир Зеленський за підсумками саміту Україна-ЄС.

«Сьогодні розрахунок переносного зенітно-ракетного комплексу одного з прикордонних підрозділів збив російський бойовий літак, попередньо Су-25», – сказано в повідомленні.

Зазначається, що війська рф з повітря прикривали піхоту, що наступала на лінію оборони ЗСУ.

«По повітряній цілі прикордонники відпрацювали з ПЗРК, до речі, цей комплекс був наданий по лінії міжнародної допомоги. Літак від влучання ракети загорівся й впав, доля пілота наразі невідома. Сили оборони України, серед яких підрозділи Держприкордонслужби, продовжують 24/7 відбивати атаки російсько-окупаційних військ на місто-фортецю Бахмут», – уточнили в ДПСУ.

У небі над Бахмутом прикордонники збили російський штурмовикДержавна прикордонна служба України

Нагадаємо, ЗСУ за добу відбили атаки росіян у районах населених пунктів Новоселівське, Кремінна та Діброва Луганської області, Верхньокам'янське, Веселе, Желєзнянське, Червона Гора, Бахмут, Іванівське та Парасковіївка Донецької області.

Раніше прикордонники знешкодили під Бахмутом штурмовий підрозділ ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: