Аварійні відключення світла ще діють у 4 областях

Читать на русском
Внаслідок масованого ракетного удару рф у Харківській, Хмельницькій, Одеській та Київській областях діють мережеві обмеження.
Колаж 24 каналу

Внаслідок масованого ракетного удару російських агресорів у Харківській, Хмельницькій, Одеській та Київській областях діють мережеві обмеження. Найскладніша ситуація на Харківщині.

Про це повідомила пресслужба «Укренерго» у п'ятницю, 10 лютого.

Ракетний обстріл: «Укренерго» підтвердило влучання в енергооб'єктиЄ влучання ракетами на кількох об'єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах.

Як зазначається, основною метою росії знову були електростанції та об'єкти високовольтної мережі. Географія ураження – східні, західні та південні регіони України.

«Найбільш складна ситуація наразі на Харківщині. Зараз там тривають аварійні відключення. Мережеві обмеження через атаку діють на Хмельниччині, а також зберігаються на Одещині та Київщині. Дефіцит в енергосистемі – значний», – йдеться у повідомленні.

При цьому ремонтні бригади вже займаються ліквідацією наслідків прильотів та приступають до аварійно-відновлювальних робіт.

В інших регіонах поступово покриття споживання повертається в межі визначених лімітів.

Погодинні графіки відключень поки що скасовані. Новий розклад буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, сьогодні вранці рф завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Головною ціллю знову стали об'єкти енергетики.

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомляв, що є пошкодження у шести регіонах. За його словами, найскладніша ситуація у Запорізькій, Харківській та Хмельницькій областях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: