Дніпропетровщину атакували дронами та ракетами: є влучання в об'єкт енергоінфраструктури

Читать на русском
Усі запущені по Дніпропетровщині дрони були збиті. Пізніше рф завдала ракетного удару – в Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури, поранена людина.
Ілюстративне фото

Російські окупанти вночі запустили по Дніпропетровській області партію дронів «Шахедів», всі вони були збиті силами ППО. Після цього по області було завдано ракетного удару, є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Близько десятої вечора рашистські виродки запустили на область партію «Шахедів». Але наші доблесні сили ППО збили всі БпЛА. Ворог не заспокоївся і на Дніпропетровщину полетіли ракети. У Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Там серйозні руйнування. Поранений 46-річний працівник підприємства. Йому надали меддопомогу – лікуватиметься вдома. Тривають роботи з ліквідації наслідків атаки», – повідомив Лисак.

У Піщанській громаді уламки ракети впали на дах двоповерхового будинку: виникла пожежа, яку вже ліквідували.

Нагадаємо, вночі росіяни вдарили також по Харкову та Запоріжжю. У Харкові є влучання по енергетичній інфраструктурі, у місті можливі перебої зі світлом, водою та теплом.

У Запоріжжі зафіксовано 17 ворожих «прильотів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: