Ракетний обстріл: «Укренерго» підтвердило влучання в енергооб'єкти

Читать на русском
Є влучання ракетами на кількох об'єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах.
Колаж 24 каналу

Внаслідок ранкової ракетної атаки росії є влучання на кількох об'єктах високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах.

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Рф завдала ще одного удару по критичній інфраструктурі ХарковаПо Харкову знову завдано удару, є приліт по критичній інфраструктурі. Мер попереджає про можливі перебої зі світлом.

«Триває 14 масована терористична ракетна атака на енергосистему України. На жаль, маємо влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях», – сказано у повідомленні.

Крім того, додали в компанії, вночі росіяни атакували енергетичну інфраструктуру дронами та ракетами, спрямовуючи їх на електростанції та об'єкти системи передачі.

«Для мінімізації можливих наслідків атаки та збереження енергосистеми «Укренерго» вживає необхідних превентивних заходів, застосовуються аварійні відключення», – додали у пресслужбі.

Нагадаємо, вранці 10 лютого росія здійснила пуски ракет по території України. ППО спрацювала вже у Миколаївській, Полтавській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях.

Також вранці вибухи було чути у Києві та Харкові.

Вночі росіяни запустили по Українісім дронів-камікадзе Shahed-136/131 та шість крилатих ракет морського базування «Калібр». Було знищено п'ять ракет та п'ять дронів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: