У польському Жешуві відбулася зустріч Зеленського та Дуди: деталі

Читать на русском
Завершуючи низку закордонних візитів, президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Жешуві.
president.gov.ua

Завершуючи низку закордонних візитів, президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Жешуві.

Про це повідомляють на офіційному сайті президента України.

Відомо, що Зеленський поінформував Дуду про поточний стан справ на фронті та прогнози розвитку ситуації у найближчий період. Він також розповів й про актуальні оборонні потреби ЗСУ.

У представництві українського лідера зауважили, що сторони обговорили подальшу оборонну співпрацю та спільні дипломатичні кроки. Крім того, Зеленський розповів про візит до Брюсселя та наголосив на важливості старту вже цього року переговорів про вступ України до ЄС.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«За словами президента України, це стало б важливою мотивацією для українського суспільства та армії, які проходять через важкі випробування», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 8 лютого Зеленський був із візитом у Великій Британії та також виступив перед британським парламентом.

Наступного дня, 9 лютого, Зеленський виступив у Європарламенті. У своїй промові він подякував усім європейським лідерам та кожній людині в Європі – політикам, військовим, активістам та представникам інших професій – за допомогу Україні та внесок у спільну перемогу над агресором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: