Росія підняла у повітря бомбардувальники – є загроза ракетного удару по Україні

Читать на русском
У військовій адміністрації Києва попередили про загрозу ракетного удару – росія підняла у повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95.

Росія підняла у повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95, які можуть нести на борту крилаті ракети. Є загроза ракетного удару по Україні.

Про це попередив начальник воєнної адміністрації Києва Сергій Попко.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Він зазначив, що головною метою нічної атаки дронами-камікадзе була розвідка розташування сил українських ППО та ураження енергетичних об'єктів.

«На даний момент ворог підняв в повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95, які можуть нести на борту крилаті ракети. Є велика загроза ракетного удару. Тому ще раз наголошую – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. При оголошенні тривоги негайно прямуйте в укриття. Бережіть себе і близьких. Вірте в наше ППО!», – написав Попко.

В Україні оголосили повітряну тривогу.

З аеродрому у Білорусі злетів російський МіГ-31К, повідомляє моніторингова група.

Нагадаємо, вночі росіяни вдарили по Харкову та Запоріжжю. У Харкові є влучання по енергетичній інфраструктурі, у місті можливі перебої зі світлом, водою та теплом.

У Запоріжжі зафіксовано 17 ворожих «прильотів».

На Дніпропетровщині всі дрони були збиті, але ракетним ударом пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури. Є поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: