На Закарпатті затримали чоловіка, який переправляв ухилянтів до Угорщини

Читать на русском
На Закарпатті у четвер, 9 лютого, затримали чоловіка, який незаконно за допомогою надувного матраца переправляв ухилянтів до Угорщини.

На Закарпатті у четвер, 9 лютого, затримали чоловіка, який незаконно за допомогою надувного матраца переправляв ухилянтів до Угорщини.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні вранці прикордонники оперативно-розшукових підрозділів Чопського та Мукачівського загонів затримали раніше засудженого мукачівця, який наживався на незаконному переправленні через кордон земляків призовного віку», - заявили у ДПСУ.

На Закарпатті місцевий житель планував на надувному матраці переправити двох чоловіків до УгорщиниДержавна прикордонна служба України

Правопорушника та двох його «клієнтів» затримати поблизу селища Вилок Берегівського району під час безпосередньої передачі грошової винагороди. Провідник отримав від ухилянтів 1000 доларів. Також стало відомо, що перед цим він уже отримав 7 тисяч доларів як оплату за свої послуги.

За ці кошти двоє чоловіків – мешканці Донецької та Харківської областей мали незаконно потрапити до Угорщини. При цьому перетнути кордон, що проходить річковою ділянкою, планували на надувному матраці, який мали з собою.

Раніше у Чернігові викрили трьох городян, які допомагали призовникам тікати за кордон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: