У Чорному морі сів на мілину суховантаж, що прямував до України за зерном

Читать на русском
Неподалік турецького міста Шило в провінції Стамбул через негоду сіло на мілину суховантажне судно, яке прямувало до України.
Haber Kaynağı: DHA

Неподалік турецького міста Шило в провінції Стамбул через негоду сіло на мілину суховантажне судно, яке прямувало до України за пшеницею.

Про це повідомляє видання CNN Türk.

Зернова угода: в ООН зробили заяву щодо роботи коридоруІз зерновою ініціативою є складнощі, але вона не заблокована. Робота коридору має продовжуватись і надалі, вважають в ООН.

«Через сильний вітер у провінції Стамбул о 23:30 вечора суховантажне судно TQ Ordu, яке прямувало за пшеницею з Ереглі, провінція Зонгулдак, в Україну, сіло на мілину в районі Софулар, поблизу Шило», - йдеться в повідомленні.

На борту суховантажного судна знаходяться 23 члени екіпажу, до них були направлені групи берегової охорони.

Нагадаємо, у січні в Босфорській протоці сіло на мілину суховантажне судно МКК-1, яке прямувало з України до Стамбула. Протока була тимчасово перекрита.

Як відомо, Україна хоче розширити умови зернової угоди. При цьому росіяни регулярно блокують «зерновий коридор».

Глава Миколаївської ОВА повідомив, що морські порти Миколаївської області на 90% готові до експорту зерна, але все залежатиме від згоди військових Росії пропускати, а не обстрілювати кораблі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: