Резніков прокоментував свою можливу відставку

Читать на русском
Міністр оборони України Олексій Резніков висловив готовність піти у відставку, якщо таке рішення ухвалять президент України Володимир Зеленський та парламент.

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив готовність піти у відставку, якщо таке рішення ухвалять президент України Володимир Зеленський та парламент.

Про це він сказав під час пресконференції в неділю, 5 лютого.

«Коли я став уперше на публічну службу – це 2014 рік як секретар Київської міської ради, одразу всім сказав: жоден чиновник не вічний у кріслі. Тому будь-хто готовий у будь-який момент, коли цей етап завершиться. Рішення, бути мені міністром оборони чи ні, ухвалює одна людина — це верховний головнокомандувач, президент України Володимир Зеленський згідно з конституцією. Він дає подання про призначення, а Верховна рада призначає», - повідомив він.

Харчування військових: у Міноборони хочуть впровадити веганське, кошерне та пісне менюДля українських військових хочуть урізноманітнити харчування, зокрема, розробити веганське, халяльне, кошерне та пісне меню.

Резніков додав, що лише за рішенням президента України прийматиме ті чи інші рішення.

«А далі знову ж таки робитиму те, що мені запропонує президент України. Я в команді, я робитиму все заради нашої перемоги», – наголосив міністр.

Водночас Рєзніков висловив готовність допомогти своєму наступнику, якщо так вирішать президент та парламент.

«Будь-який, хто буде міністром оборони України за бажанням, отримає будь-яку підтримку від мене: поради, консультації та подання тим міністрам оборони, із якими маю вже особисті стосунки», - підсумував міністр.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, Олексія Резнікова на посаді міністра оборони може замінити керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Раніше видання «Дзеркало тижня» з посиланням на документи повідомило, що ціни на закупівлю продовольства та надання послуг із харчування для військових у контракті Міноборони перевищують роздрібні у два-три рази.

Олексій Резніков по пунктах прокоментував звинувачення на адресу Міноборони.

У НАБУ заявили, що розпочали розслідування фактів ймовірного завищення цін на закупівлю Міністерства оборони продуктів для армії ще до публікації інформації у ЗМІ.

25 січня на тлі скандалу із закупівлею продуктів для армії за завищеними цінами звільнено директора департаменту закупівель Міністерства оборони Богдана Хмельницького.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: