В Україні формують «Гвардію наступу» для звільнення окупованих територій – МВС

Читать на русском
Рішення створити штурмові бригади було ухвалено нашими працівниками, у яких достатньо люті, щоб бити ворога, заявив в.о. міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.
storm.mvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ розпочало формування штурмових бригад для посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. До «Гвардії наступу» можуть вступати добровольці.

Про це повідомив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону.

«Рішення створити штурмові бригади було прийнято нашими працівниками. Багато наших військовослужбовців, які боронили і боронять нашу країну, вийшли з ініціативою набрати людей в такі підрозділи. Тому було прийнято рішення, що всіх, хто бажає, хто є патріотом, хто втратив домівки або рідних через війну, об'єднати в такі бригади», – сказав Клименко.

Основу цих підрозділів складатимуть діючі поліцейські, прикордонники, нацгвардійці. Для всіх бійців цих бригад зберігаються пільги, передбачені для військовослужбовців та поліцейських.

Щоб приєднатися до «Гвардії наступу», потрібно подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua. Анкету можна подати через Центри надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про втрати ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: