Зеленський зустрівся із президентом Австрії: які теми обговорили

Читать на русском
У середу, 1 лютого, президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі своїм австрійським колегою Олександром Ван дер Белленом.

У середу, 1 лютого, президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі своїм австрійським колегою Александром Ван дер Белленом – сторони обговорили гуманітарну співпрацю між країнами.

«Вітаю у Києві президента Австрії Александра Ван дер Беллена! Сьогодні докладно обговорюємо питання енергетики, економіки, нашої гуманітарної співпраці, розвитку українських громад – всього того, що допомагає зберігати та відновлювати нормальне життя під час війни», – написав президент України за підсумками переговорів у телеграмі.

Раніше ми писали, що президент Австрії Ван дер Беллен у середу, 1 лютого, прибув до Києва з офіційним візитом. Він планує зустрітися з президентом Володимиром Зеленським та оголосити про новий пакет допомоги.

У грудні влада Австрії надала 5 мільйонів євро до Фонду енергетичної підтримки України, створеного Міненерго при Секретаріаті Енергетичного співтовариства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: