Австрія передасть Україні генератори для цифрової інфраструктури

Читать на русском
Австрія надасть допомогу українським серверам та цифровій інфраструктурі та виділить партію генераторів для України.

Австрія надасть допомогу українським серверам та цифровій інфраструктурі та виділить партію генераторів для України.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Наш пріоритет – максимально швидко відновити зв'язок на деокупованих територіях. Австрійські колеги готові допомогти нашим серверам та цифровій інфраструктурі, виділивши партію генераторів», - йдеться у повідомленні.

Опалювальний сезон: яка мінімальна температура у приміщеннях у країнах ЄвропиЯка мінімально допустима температура у будинках мешканців деяких країн Європи – на інфографіці. В Україні цього опалювального сезону температурний мінімум складе 16 градусів.

Федоров зазначив, що Австрія також допоможе Україні із забезпеченням Starlink. Міністр зазначив, що потрібно ще більше терміналів для підтримки роботи телеком-інфраструктури.

«Зі свого боку команда Мінцифри допоможе Австрії досвідом розвитку цифрової держави. Зараз австрійці працюють над запуском цифрових документів у one-stop shop програми Digitales Amt, що працює за схожим з «Дією» принципом», - додав Федоров.

Міністр подякував Державному секретарю із цифровізації та телекому Австрії Флоріану Турському за підтримку та заявив про підписання меморандуму про співпрацю з Австрією у сфері цифровізації.

Нагадаємо, Україна скасувала податки на ввезення генераторів та акумуляторів.

Також зазначимо, що Іспанія передала Україні 20 медичних роботів Homedoctor.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: