Зеленський провів засідання Ставки: які теми обговорювали

Читать на русском
У четвер, 26 січня, глава держави Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача.

У четвер, 26 січня, глава держави Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого докладно обговорили ситуацію на Бахмутському напрямку фронту.

Про це повідомляє пресслужба президента 26 січня.

11 місяців від початку великої війни: що обіцяв ЗеленськийВолодимир Зеленський протягом одинадцятого місяця війни обіцяв кадрові перестановки у владі, нові санкції проти росіян та посилення ППО України. Докладніше – у тексті.

«Були заслухані доповіді командувачів військ оперативних напрямів щодо поточного стану справ на фронті, докладно розглянуто ситуацію на Бахмутському напрямку», - заявили у ВП.

Учасники засідання обговорили питання надходження озброєння та техніки та її оперативного розподілу щодо угруповань військ. Окремо під час засідання було приділено увагу підготовці українських захисників за кордоном.

Також на засіданні йшлося про ліквідацію наслідків нещодавньої ракетної атаки ворога на територію України та заходи щодо протидії майбутнім загрозам.

Нагадаємо, Збройні сили України повністю відійшли з Соледара Донецької області на підготовлені рубежі оборони, завдавши ворогові найпотужніших втрат.

Зазначимо, у Генштабі розповіли, чи можуть ЗСУ вийти з Бахмута слідом за Соледаром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: