У кремлі погрожують Німеччині «погіршенням відносин» за дозвіл на поставку танків Leopard Києву

Читать на русском
За словами Пєскова, якщо Німеччина дасть згоду на поставку Україні танків Leopard, то це нібито погано позначиться на відносинах з рф.
фото - LIGA.net

Прессекретар президента рф Дмитро Пєсков заявив про погіршення двосторонніх відносин між росією та Німеччиною у разі згоди на постачання Україні танків Leopard.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Танки Leopard 2: що відомо про бойові машини, які ЗСУ нарешті можуть отримати від НімеччиниВсе, що відомо про основний бойовий танк Leopard 2 і про можливість його постачань для ЗСУ – в матеріалі Слово і діло

«Відносини і так перебувають у досить низькій точці. І хоч якогось субстантивного діалогу з Німеччиною та іншими країнами Європейського Союзу та Північноатлантичного альянсу не спостерігається, але, безумовно, подібні поставки не обіцяють нічого доброго для майбутнього стосунків. Вони, безперечно, залишать неминучий слід для майбутнього цих відносин», - зазначив Пєсков.

Нагадаємо, Німеччина вже отримала запит Польщі щодо дозволу на передачу Україні німецьких танків Leopard 2, які стоять на озброєнні польської армії.

Напередодні глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що питання поставок Києву німецьких танків Leopard зараз перебуває на фінальній стадії.

У МЗС Польщі заявили, що планують передати Україні Leopard, незалежно від рішень інших країн.

20 січня учасникам зустрічі «Рамштайн-8» не вдалося досягти єдиного рішення щодо поставок танків Україні. Деякі країни виступили проти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: