Зеленський назвав умову для перемоги України над росією вже у 2023 році

Читать на русском
Зеленський категорично відкинув припущення про можливість часткової перемоги України у війні, або твердження про те, що перемога не може бути досягнута
Фото із зустрічіpresident.gov.ua

Україна може вже у 2023 році здобути перемогу у війні з російськими окупантами, якщо український народ буде і далі зберігати єдність.

Про це заявив президент України під час зустрічі зі студентами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

«Швидкість залежить від кількох речей: міцності всередині України та міцності ззовні – допомоги партнерів. Не можна допускати уповільнення процесів що ззовні, що всередині, тому що це буде затягувати війну» - сказав він.

При цьому Зеленський категорично відкинув припущення про можливість часткової перемоги України у війні, або твердження про те, що перемога не може бути досягнута.

Володимир Зеленський та Борис Джонсон поспілкувалися зі студентами КНУ імені Тараса ШевченкаОфіс Президента України

Нагадаємо, в РНБО вважають, що наступні два-три місяці будуть складними та вирішальними у війні в Україні. Це пов'язано, зокрема, з наближенням річниці повномасштабного вторгнення – росія може піти ва-банк.

Тим часом настанням зими та наближенням річниці повномасштабного вторгнення в Україну російський диктатор володимир путін змінив тактику. Він більше не переконує росіян в тому, що «життя йде своєю чергою» і тепер хоче підготувати населення до тривалої та важкої війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: