ЗСУ вразили два райони зосередження окупантів та позиції ЗРК – Генштаб

Читать на русском
Авіація ЗСУ завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів та три – по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Авіація ЗСУ завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів та три – по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили два райони зосередження загарбників.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ в неділю, 22 січня.

Путін намагається зробити із вторгнення в Україну другу «Велику вітчизняну війну» – ISWПутін намагається показати росіянам, що війна проти України майже як Друга вітчизняна – щоб наростити підтримку війни, створити видимість загрози для рф та посилити мобілізацію.

Окупанти вели безуспішні наступальні дії на Авдіївському та Лиманському напрямах. Війська рф також продовжують спроби наступу на Бахмутському напрямку, збільшують інтенсивність застосування авіації. На інших напрямках загарбники змушені боронитися.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки загарбників у районах населених пунктів Новоселівське Луганської області та Терни, Верхньокам'янське, Білогорівка, Червона Гора, Бахмут, Первомайське, Мар'їнка в Донецькій області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено.

Від ворожого мінометного та артилерійського вогню постраждали райони населених пунктів Бруські Чернігівської області, Сопіч – Сумської, а також Ветеринарне, Стрілка, Пильне, Стариця, Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна та Куп'янськ Харківської області.

На Куп'янському напрямку обстріляли Сіньківку, Петропавлівку, Табаївку та Крохмальне Харківської області та Новоселівське та Стельмахівку Луганської області.

На Лиманському напрямку ворог обстріляв Макіївку, Червонопопівку, Кузьмине та Сріб'янське лісництво Луганської області.

На Бахмутському напрямку ворог вдарив по позиціях ЗСУ в районах більш ніж 15 населених пунктів. Серед них – Верхньокам'яне, Спірне, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Дружба та Залізне Донецької області.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Авдіївка, Водяне, Першотравневе, Невельське, Георгіївка, Красногорівка та Мар'їнка на Донеччині.

На Новопавлівському - було обстріляно Богоявленка та Микільське Донецької області.

На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню постраждали райони більш ніж 15 населених пунктів. Зокрема, це – Времівка, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Оріхів, Новоданилівка, Кам'янське, Зелений Гай та Новосілка Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти вкотре обстріляли з усього спектру артилерії Білозерку, Дніпровське, Янтарне, Берегове та Херсон.

Нагадаємо, російські окупанти у суботу, 21 січня, втретє обстріляли з мінометів прикордонні території Сумської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: