Окупанти з мінометів атакували Сумську та Чернігівську області

Читать на русском
У суботу, 21 січня, росіяни завдали удару по території Сумської та Чернігівської областей. Одна людина отримала поранення.
Укрінформ

У суботу, 21 січня, росіяни завдали удару по території Сумської та Чернігівської областей. Одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

Відомо, що в суботу, 21 січня, з 11:10 до 11:25 надійшла інформація про 6 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Бачівськ.

«Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», – зазначили у командуванні.

Пізніше, у період 12:50 до 13:10, надійшла інформація про 10 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Студенок. Очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький заявив, що 10 мін розірвалися на вулицях села біля помешкань місцевих жителів. Один з вибухів повністю знищив будинок, поранено 17-річного хлопця.

«Ворожа вибухівка поцілила в один із будинків, він повністю знищений. У ньому якраз був 17-річний хлопець. Дивом вижив - його із численними осколковими пораненнями рятують медики Глухівської лікарні», – йдеться у повідомленні очільника області.

Нагадаємо, російська диверсійно-розвідувальна група 20 січня спробувала перетнути кордон в Сумській області.

За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Майданчик, Краснопопівка Луганської області та Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Червона Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне та Мар'їнка Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: