У ГУР заявили, що путін готує населення рф до довготривалої війни

Читать на русском
В ГУР МОУ підкреслили, що Україна та увесь вільний світ мають абсолютно інше завдання - якомога швидше зупинити війну.

Російський диктатор володимир путін готує населення країни-агресора до життя у стані довготривалої війни проти України.

Про це представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомляє в ефірі телемарафону.

Згідно з його словами, для країни-агресора та злочинного режиму путіна затяжна війна - це все, що триває більше трьох днів, за які планувалось «взяти Київ, повалити законний уряд і підняти російську триколорну ганчірку».

«Росія справді сьогодні публічно вже дозріла до того, щоб готувати своє населення до життя у стані війни. Путін розуміє, що назад дороги немає і власне поки триває ця війна, тримається його режим і його оточення має можливість заробляти, відправляючи на забій своїх ще громадян», - розповів Юсов.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

При цьому, в ГУР МОУ підкреслили, що Україна та увесь вільний світ мають абсолютно інше завдання - якомога швидше зупинити війну. А зупинити її можна шляхом перемоги України та відвоюванням наших території до міжнародно визнаних кордонів станом на 1991 рік, притягненням злочинців до відповідальності, виплатою репарацій і реформацією росії до стану, коли вона не буде нести загрозу всьому людству.

Нагадаємо, згідно з даними ISW, путін намагається зробити із вторгнення в Україну другу «Велику вітчизняну війну».

Також Європарламент ухвалив резолюцію, в якій наполягає на створенні спеціального трибуналу, щоб притягнути до відповідальності політичне й військове керівництво росії та її союзників.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, проти кого росія погрожувала застосувати ядерну зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: