У небі над Білоруссю спалахнув двигун у російського МіГ-31 – «Гаюн»

Читать на русском
У небі над Білоруссю спалахнув один із двигунів російського винищувача МіГ-31. Він був змушений негайно завершити політ і повернутися на аеродром Мачулищи.

Сьогодні, 19 січня, у небі над Білоруссю стався спалах одного з двигунів російського винищувача МіГ-31К. Він змушений був екстрено завершити політ і повернутися на аеродром «Мачулищи».

Про це повідомляє моніторингова група «Беларускі Гаюн».

Прикордонники розповіли, скільки літаків та гелікоптерів перекинула рф в БілорусьНині у Білорусі перебуває близько 50 одиниць авіаційної техніки рф. Літаки та гелікоптери країни-терориста зосереджені на двох аеродромах – Мачулищі та Барановичі.

Вдень жителі Молодечненського району Білорусі чули у небі сильний вибух: у Молодечно та передмісті у будинках затремтіли вікна.

«Так ось, за даними моніторингової групи «Беларускі Гаюн», саме в цей час, а точніше о 10:59 (київський час) над районом Молодечно у винищувача МіГ-31К ВКС РФ (RF-95194) сталося займання одного з двох двигунів, яке супроводжувалося звуком вибуху — насправді це був звук помпажу двигуна після загоряння. В результаті, МіГ-31К ВКС РФ (RF-95194) був змушений екстрено завершити політ і повернутися на аеродром «Мачуліщі», – йдеться у повідомленні.

За даними групи, сталося загоряння двигуна саме того винищувача, який 25 грудня горів при спробі зльоту з аеродрому.

Нагадаємо, 16 січня росія та Білорусь розпочали спільні льотно-тактичні навчання авіаційних підрозділів.

Як на це відреагували у ЗСУ, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: