Данілов щодо призначення Герасимова: рф спробує зробити «крайній ривок»

Читать на русском
Наразі країна-агресор готується до спроби зробити «останній ривок», з цим пов'язані кадрові зміни в командуванні росії.

Наразі країна-агресор готується до спроби зробити «останній ривок», з цим пов'язані кадрові зміни в командуванні росії.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, коментуючи призначення нового командувача ворожих військ Валерія Герасимова.

«Цапи-відбувайло»: хто з російського військового керівництва був відсторонений за провали в УкраїніНа кого у кремлі звалили провину за провали російської армії в Україні та усунули з посад – на інфографіці.

«Розуміючи, що відбувається на росії, розуміємо, що у них буде спроба зробити так званий останній ривок. Вони до цього готуються. Ми більш ніж впевнені, що з цим пов'язані ті процеси, які на сьогоднішній день відбуваються по зміні людей... Саме призначення Герасимова говорить про те, що для них це останній дзвінок, після того вже не буде на кого змінювати, не буде на кого списувати поразки, які вони обов'язково отримають на нашій території. Вони до цього готуються, і ми маємо до цього готуватися», - сказав Данілов.

Він зазначив, що такий «ривок» вони можуть зробити і на річницю повномасштабного вторгнення, оскільки для них такі дати є «сакральними» речами. Також, за його словами, це може статися й у березні.

Нагадаємо, за інформацією української розвідки, путін доручив Герасимову до березня захопити Донбас.

Зазначимо також, що в росії змінили командувача об'єднаного угрупування військ в Україні. Замість Сергія Суровікіна на посаду призначено начальника генштабу Валерія Герасимова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: