Трагедія у Дніпрі: знову зросла кількість жертв

Читать на русском
Станом на ранок 15 січня вже відомо про 21 загиблого внаслідок влучання російської ракети в житлову багатоповерхівку в Дніпрі під час масованої атаки на Україну 14 січня.

Станом на ранок 15 січня вже відомо про 21 загиблого внаслідок влучання російської ракети в житлову багатоповерхівку в Дніпрі під час масованої атаки на Україну 14 січня.

Кількість жертв унаслідок цієї атаки не припиняє збільшуватися, повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у телеграмі.

Прем'єр Канади відреагував на трагедію в ДніпріВлада Канади засудила рф за ракетний удар по багатоповерховому будинку в Дніпрі, заявивши, що такі напади є мерзенними і неприйнятними.

Ще 73 людини зазнали поранень унаслідок ракетного обстрілу. Понад 40 із них досі в лікарнях, а четверо залишаються в реанімації у важкому стані.

У ДСНС зазначили, що серед загиблих щонайменше одна дитина, а серед поранених — 14 дітей. Станом на ранок вдалося врятувати 38 людей, зокрема шістьох дітей.

Водночас, за даними очільника ОВА Валентина Резніченка, досі залишається невідомою доля ще понад 40 людей. Рятувальна операція триває.

За попередніми даними ОВА, російський удар зруйнував 72 квартири і пошкодив ще понад 160. Вогнеборці досі гасять кілька осередків пожеж, які зайнялися через атаку. Зараз триває демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Уже вивезено майже 3500 тонн уламків.

Нагадаємо, російські терористи вдень 14 січня цілеспрямованим ударом знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі, не менше ніж 73 особи отримали поранення. За даними Повітряних Сил ЗСУ, терористи вдарили по багатоповерховій будівлі у Дніпрі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: