Удар росіян по Дніпру 14 січня: під завалами будинку знаходяться живі люди – мерія

Читать на русском
Люди, які опинилися в пастці під завалами зруйнованого російськими терористами багатоповерхового будинку, пишуть рятувальникам СМС з проханням про порятунок
Фото з місця подійhromadske.ua

У Дніпрі на місці скоєного 14 Січня російського терористичного акту триває розбирання завалів знищеної багатоповерхівки. Під завалами є живі люди, вони чекають допомоги.

Про це розповів заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

За його словами, потерпілі регулярно виходять на зв'язок, пишуть СМС-повідомлення з-під завалів. Рятувальники ведуть розбір завалів.

«Під завалами ще залишаються живі люди, а живі люди є. Вони продовжують писати смс. Періодично ми робимо моменти тиші - і люди з-під завалів кричать, щоб їх не пошкодити. Хотілося б робити роботу швидше, але робимо з мінімальною шкодою, щоб люди при цьому не постраждали, щоб не було завдано шкоди залишилися в живих» - сказав він.

Нагадаємо, що російські терористи вдень 14 Січня цілеспрямованим ударом знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі, 12 людей загинули та 64 отримали поранення.

За даними ПС ЗСУ, терористи вдарили по багатоповерховій будівлі у Дніпрі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: