Удар по житловому будинку в Дніпрі: кількість загиблих зросла до 20 осіб (доповнено)

Читать на русском
Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі збільшилася до 20 осіб.

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по житловому будинку в Дніпрі збільшилася до 20 осіб. На місці події тривають роботи з розбору завалів та ліквідації наслідків ворожого обстрілу.

Про це повідомляє Telegram голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченко.

Станом на 8.50 ранку 15 січня, через попадання російської ракети до житлового будинку загинули вже 20 людей, зокрема дитина, повідомив у телеграмі голова ОВА Валентин Резніченко.

Рятувальна операція продовжується. Наразі залишається невідомою доля ще понад 40 людей.

Йде демонтаж зруйнованих конструкцій будинку. Вже вивезено близько 3500 тонн уламків.

Як поінформували у пресслужбі ДСНС України, все ще триває ліквідація трьох незначних вогнищ тління у завалах. Також продовжуються пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів.

Рятувальники повідомили, що всього до робіт залучено 520 осіб та 140 одиниць техніки, з них від ДСНС - 160 осіб та 40 одиниць техніки. Також залучено 4 кінологічні розрахунки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС з м. Ромни та 20 рятувальників та 4 одиниці техніки Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС з Києва.

«О 07.00 планується проведення ротації особового складу. Встановлено 4 намети ДСНС та один намет від волонтерів (забезпечене харчування). Психологами ДСНС надано допомогу 40 постраждалим», - йдеться в оперативній інформації.

Нагадаємо, російські терористи вдень 14 січня цілеспрямованим ударом знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі, не менше ніж 73 особи отримали поранення. За даними Повітряних Сил ЗСУ, терористи вдарили по багатоповерховій будівлі у Дніпрі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

На місці теракту під завалами залишаються живі люди, вони чекають на допомогу. Відомо, що вони контактують із рідними та рятувальними службами за допомогою СМС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: