Влучання у багатоповерхівку Дніпра: 27 поранених, п'ять людей загинули (оновлено)

Читать на русском
Щонайменше 27 людей багатоквартирного будинку у Дніпрі, по якому окупанти поцілили 14 січня, постраждали. П'ять людей загинули.
t.me/dnipropetrovskaODA

Щонайменше 27 людей багатоквартирного будинку у Дніпрі, по якому окупанти поцілили 14 січня, постраждали. П'ять людей загинули.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Станом 16:20 у м. Дніпро у зруйнованому під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку врятували 15 осіб. Та уже станом на 17:30 стало відомо, що 27 людей постраждали, серед яких шестеро дітей, п'ять людей загинули.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в Телеграмі написав, що кількість загиблих та травмованих ще уточняється. Гасіння пожежі й порятунок людей продовжуються.

Міський голова Борис Філатов також зазначив, що район у Дніпрі, куди влучили в житловий будинок, повністю знеструмлений та відключений від систем життєзабезпечення.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, російські окупанти знову випустили ракети по Україні. У низці регіонів працювали системи ППО.

Ми повідомляли, що під час нового масованого обстрілу України в суботу, 14 січня, російські військові вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі. Внаслідок удару був знищений увесь під'їзд будинку.

На Харківщині та Львівщині ворожі ракети влучили в об‘єкт критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: