Росія проводить підготовку до довготривалої війни – розвідка

Читать на русском
За спостереженнями воєнної розвідки України, російська федерація проводить підготовку до довготривалої війни.
Укрінформ

За спостереженнями воєнної розвідки України, російська федерація проводить підготовку до довготривалої війни.

Про це у Telegram повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Проведені путіним заходи реорганізації економіки та військово-промислового комплексу росії свідчать про підготовку переведення країни на воєнний стан. Зокрема, заходи спрямовані на посилення потенціалу країни-окупанта та створення умов для проведення операцій, які були сплановані на самому початку повномасштабного вторгнення, але були невдало реалізовані російськими військами.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

«Намагання країни-окупанта залучити всі військові ресурси на продовження війни в Україні і нещодавнє призначення начальника генерального штабу ЗС рф Герасимова новим командувачем окупаційних військ свідчать не лише про військові невдачі росії, а й про підготовку рф до продовження широкомасштабної довготривалої війни», – додають в ГУР.

Нагадаємо, у росії з 9 січня обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним, зокрема обмежено придатним до служби.

Раніше українська воєнна розвідка з'ясувала, що росія шляхом кількох хвиль мобілізації намагається зібрати армію чисельністю до 2 мільйонів солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: