«Не все виходить»: у Генштабі ЗСУ висловилися щодо кадрових змін в армії росії

Читать на русском
Останні кадрові зміни у керівництві російської армії свідчать, що у воєначальників не все виходить.
Валерій Герасимов та Сергій СуровікінФото: tg/insiderUKR

Останні кадрові зміни у керівництві російської армії свідчать, що у воєначальників не все виходить, що вони задумали щодо України.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України бригадний генерал Олексій Громов на брифінгу у Military Media Center у четвер, 12 січня.

Путін готує росіян до довгої війни і більше не намагається захистити їх від поганих новин з фронту – NYTПутін змінив тактику – він більше не намагається захистити росіян від війни, а хоче залучити у неї населення та підготувати до тривалого конфлікту.

«З перших днів війни ми відстежуємо те, що періодично у керівництві ЗС країни-агресора відбуваються кадрові зміни. Якби все було добре в них, то кадрові зміни з такою частотою не проходили б. Останні кадрові зміни насамперед свідчать про те, що існує необхідність у їхніх лавах щодо поєднання системи управління та системи керівництва військами. Не все виходить у них так, як вони бажають. А як воно буде далі, ми побачимо», – сказав Громов.

БРИФІНГ ЩОДО ОБСТАНОВКИ НА ФРОНТІ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИВійськове телебачення України

Нагадаємо, 11 січня Міноборони рф повідомило, що новим командувачем військ російського агресора - Об'єднаним угрупуванням військ в Україні - призначено начальника Генштабу Валерія Герасимова. Водночас екскомандувач угрупуванням генерал Сергій Суровікін понижений до заступника Герасимова.

Аналітики назвали дві цілі такого рішення кремля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: