Гайдай про «перемир'я» путіна: окупанти били по Луганщині весь день

Читать на русском
На думку Гайдая, росія заявляла про бажання ввести так зване перемир'я, оскільки їй потрібна термінова операційна пауза на фронті
Ілюстративне фотоTelegram

Попри те, що російський диктатор володимир путін оголосив на фронті так зване «різдвяне перемир'я», на практиці окупанти весь день обстрілювали Луганщину і навіть не думали нічого дотримуватися.

Про це розповів голова Луганської обласної військової адміністрації [Сергій Гайдай ввечері 6 січня, повідомляє Радіо Свобода.

За його словами, нічого несподіваного в цьому немає, оскільки із самого початку ніхто росіянам і не вірив.

«Як були обстріли, так вони й залишаються, як були спроби атакувати наші позиції - так вони й залишаються... Думаю, завтра Генштаб озвучить кількість обстрілів і штурмів, які відбулися» - зазначив він.

На думку Гайдая, росія заявляла про бажання ввести так зване перемир'я, оскільки їй потрібна термінова операційна пауза на фронті. Крім того, російські терористи планували використати у своїй пропаганді тезу про «віроломну Україну», яка продовжує бойові дії під час великого релігійного свята.

Нагадаємо, напередодні путін в односторонньому порядку оголосив про «перемир'я» по всій лінії зіткнення з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня. В ОПУ заявили, що це виключно пропагандистський жест та банальний виверт.

Президент Володимир Зеленський вважає, що росія хоче використати Різдво як прикриття, щоб отримати перепочинок на фронті.

Влада Сполучених Штатів вважає, що заява президента рф путіна про нібито оголошення режиму припинення вогню на фронті з нагоди Різдва є цинічною і спрямована на те, щоб зібратися з силами для нових атак по Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: