У МЗС Німеччини прокоментували «перемир'я» путіна

Читать на русском
Якби диктатор країни-агресора насправді б прагнув миру, то він повернув би своїх солдатів додому, і війна в Україні завершилась.

Якби диктатор країни-агресора насправді б прагнув миру, то він повернув би своїх солдатів додому, і війна в Україні завершилась.

Про це йдеться у повідомленні міністра закордонних справ Німеччини Анналени Бербок у Twitter.

Перемир'я в Україні може тільки зміцнити російські сили – The EconomistДипломатичні паузи тільки дозволяють путіну зміцнити свої позиції, упорядковувати армію і спробувати взяти реванш

«Якби путін хотів миру, він би повернув своїх солдатів додому, і війна б закінчилася. Але, очевидно, він хоче продовжити війну після невеликої перерви», - зазначила вона.

Бербок наголосила, що так зване припинення вогню не приносить ні свободи, ні безпеки людям, які живуть у щоденному страху під російською окупацією.

«Саме тому ми продовжуватимемо підтримувати українців – щоб вони знову могли жити у світі та самовизначенні», - додала вона.

Зазначимо, за словами Столтенберга, союзники НАТО продовжать підтримувати Україну та постачати їй більше зброї, бо не може бути тривалого миру, якщо тиранія переможе свободу.

Нагадаємо, сьогодні росія оголосила «режим припинення вогню» на Різдво. Таке доручення нібито путін дав голові Міноборони росії Сергію Шойгу.

У Зеленського відповіли, що заява путіна про «припинення вогню» на лінії фронту в Україні на Різдво – це виключно пропагандистський жест і банальний прийом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: