У Білорусі на автовокзалі чоловіків закликають з'явитися до військкомату – журналіст

Читать на русском
У білоруському місті Борисов на автовокзалі закликають чоловіків віком від 18 до 60 років з'явитися до військкомату, нібито для уточнення даних.

У білоруському місті Борисов на автовокзалі закликають чоловіків віком від 18 до 60 років з'явитися до військкомату, нібито для уточнення даних.

Про це йдеться у повідомленні білоруського журналіста Франака Вячорка у Twitter.

Названа кількість російських військових, які перебувають у БілорусіСтало відомо, скільки російських солдатів знаходиться у Білорусі. Їх недостатньо для нового наступу на Україну, однак така загроза зберігається.

«У білоруському Борисові, на автовокзалі, рядок, що біжить, говорить: «Усім громадянам чоловічої статі від 18 до 60 років необхідно з'явитися у військовий комісаріат для уточнення своїх даних». Наші активісти продовжують збирати інформацію про можливе втягування білорусів у війну», - написав він.

Нагадаємо, в Білорусі мотострілковий і два танкові батальйони отримали завдання висунутись в райони, що межують з державним кордоном України.

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що ймовірність повторного наступу на Україну з території Білорусі залишається низькою.

На думку ISW, Білорусь уже навряд чи вторгнеться в Україну. А у разі вторгнення білоруська армія не зможе зробити більше, ніж тимчасово відвернути українські війська від інших ділянок фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: