Ворог не припиняє стягувати під Бахмут «гарматне м'ясо» – ОВА

Читать на русском
На Донбасі втрати військ рф під Бахмутом дуже великі, ворог постійно підвозить туди нові сили.

На Донбасі втрати військ рф під Бахмутом дуже великі, ворог постійно підвозить туди нові сили.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ефірі національного телемарафону.

Битва за Бахмут може обернутися для росії у кращому разі пірровою перемогою – експертиБитва за Бахмут триває так довго, що його стратегічна цінність для росії поменшала, кажуть експерти. Росія продовжує бої через вже витрачені ресурси, а не через розумну стратегію.

«Уповільнення там (на лінії фронту біля Бахмута – ред.) не відбувається. Це може свідчити, що загарбники підтягують свої резерви, бо втрати окупантів, так званих «ЛНР», «ДНР», які там ще залишилися, справді величезні. І втрати приватних військових компаній теж їх просто там не вважають, це фактично гарматне м'ясо. Вони підвозять все нові та нові сили», - сказав голова області.

Він зазначив, що при тому, що у ворога неподалік від Бахмута триває певна передислокація та перегрупування перед черговими атаками, він постійно обстрілює саме місто Бахмут, саме його інфраструктуру, «яка вже більш ніж на 60% або частково, або повністю знищена».

Раніше в Інституті вивчення війни повідомили про те, що наступ російських окупантів під Бахмутом вичерпався.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, у окупантів виникнуть проблеми із веденням міських боїв у Бахмуті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: