У російському Воронежі прогриміли потужні вибухи в районі військового аеродрому

Читать на русском
Згідно зі свідченнями очевидців, вибух на аеродромі був настільки потужний, що його чітко почули у всіх районах міста
Аеродром БалтіморВікіпедія

У російський Воронеж в ніч на 2 січня прийшла в гості «бавовна» - дуже потужний вибух прогримів в районі військового аеропорту, де базуються бойові літаки російських терористів.

Про карму в дії повідомляють місцеві російські, а також українські канали в Telegram.

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

Згідно зі свідченнями очевидців, вибух на аеродромі був настільки потужний, що його чітко почули у всіх районах міста.

Військовий аеродром «Балтімор» у Воронежі є місцем базування російських винищувачів-бомбардувальників Су-34. Саме звідси багато російських терористів вилітають для завдання ударів по українських містах та позиціях ЗСУ. Деякі літаки з цього аеродрому вже були знищені в Україні силами української ППО.

Нагадаємо, в ніч на 26 грудня на російському військовому аеродромі «Енгельс» в Саратовській області прогриміли вибухи. Як заявили в міноборони рф, сили ППО збили український безпілотник над аеродромом, і падіння його уламків призвело до загибелі трьох військових.

Пізніше в цей же день росіяни з переляку збили над авіабазою власний винищувач, прийнявши його за український БПЛА.

Вибухи на аеродромах всередині росії можуть потенційно ускладнити кампанію ракетних ударів по об'єктах енергетичної системи України, вважають західні ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: