У Шахтарську через «бавовняне паління» знищено понад 12 цистерн з пальним росіян – Андрющенко

Читать на русском
В окупованому Шахтарську Донецької області пожежею знищено 12 російських залізничних цистерн із пальним.
скрін з відео

Внаслідок вибуху та пожежі, які трапилися в окупованому Шахтарську Донецької області напередодні ввечері, знищено 12 російських залізничних цистерн із пальним. Сьогодні повторним вибухом та пожежею знищено ще мінімум чотири.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

«Шахтарськ Донецька область. Наслідки бавовняного паління на залізниці. Як можна побачити, не лише 12 залізничних цистерн із паливом у мінус. Ще ретельно приховані вантажні вагони, у яких перевозили щось на потреби фронту. Впевнений мінус у окупантів плюс у нас», – зазначив він.

Андрющенко також оприлюднив відео із наслідками удару. На кадрах видно пошкоджені шляхи, обгорілі та пробиті цистерни, з яких ще витікає рідина.

Пізніше він підтвердив, що сьогодні у Шахтарську спалахнула нова пожежа – і теж на місцях цистерн з пальним.

«Судячи з відео від місцевих – там набагато більше 12 цистерн сьогодні...До речі, з сьогоднішнього дня у Маріуполі знову проблеми з пальним на заправках. Мабуть, завтра його взагалі не буде. І це хороша новина з усіх боків», – написав він.

Андрющенко додав, що «окупанти кажуть про 4 цистерни. Але з місця можна побачити, що точно більше і не лише ємкості з паливом».

Нагадаємо, у середу, 26 жовтня, пізно ввечері в окупованому Шахтарську пролунав потужний вибух, масштабна пожежа спалахнула в районі залізничного вокзалу. Окупаційна влада заявила, що по місцевій нафтобазі було завдано удару.

Сьогодні вдень стало відомо, що у Шахтарську, де вночі після обстрілу горіли цистерни з пальним, знову спалахнула масштабна пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: