У міноборони росії підтвердили вибухи на аеродромі «Енгельс»: загинули троє військових

Читать на русском
У росії заявили, що збили український безпілотник на підльоті до аеродрому Енгельс. Внаслідок падіння уламків троє військових загинули.
Ілюстративне фото

У міністерстві оборони росії підтвердили, що в ніч проти 26 грудня на військовому аеродромі «Енгельс» у Саратовській області пролунали вибухи.

У відомстві заявили, що «засоби ППО збили український безпілотник під час підльоту до аеродрому».

«Бавовна» у тилу: які інциденти за час війни сталися на авіабазах росії та БілорусіЯкі надзвичайні ситуації відбувалися на російських та білоруських аеродромах та авіабазах за час повномасштабної війни – на інфографіці.

«Внаслідок падіння уламків безпілотника троє російських військовослужбовців технічного складу, які перебували на аеродромі, зазнали смертельних поранень. Авіаційна техніка пошкоджень не отримала», – йдеться у повідомленні.

Губернатор Саратівської області Роман Бусаргін запевнив місцевих мешканців, що «жодних надзвичайних подій у житлових кварталах міста не було», евакуація не проводиться і об'єкти цивільної інфраструктури не постраждали».

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що вночі на російському стратегічному аеродромі в місті Енгельс пролунали вибухи.

5 грудня на російських аеродромах «Енгельс-1» та «Дягілєво» сталася пожежа та вибух. У міністерстві оборони рф звинуватили Україну в «спробах завдання ударів реактивними безпілотниками».

Видання The Washington Post повідомили, що атаки безпілотників було здійснено Україною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: