У окупованому Криму повідомляють про роботу ППО, чутно вибухи

Читать на русском
Проросійські канали стверджують, що всі цілі нібито були вражені ППО росіян. Однак місцеві жителі пишуть, що потужні вибухи не схожі на ураження цілей
Фото з місця подійTelegram

У небі над окупованим Кримом працює ППО росіян, повідомляється про численні вибухи в окупованих Сімферополі та Севастополі. Ймовірно, що це наліт українських безпілотників.

Про це повідомляють місцеві канали в Telegram.

«У Севастополі та в Сімферополі шумно, лунають хлопки вибухи. Наші передплатники повідомляють, що в Севастополі о 21.44 з бухти запустили ракету, імовірно, по безпілотнику, потім пролунав вибух. У Сімферополі о 21.50 також були чутні потужні вибухи, які доносяться з півночі, з боку селища Гвардійське, в якому знаходиться Військовий аеродром» - сказано в повідомленні одного з каналів.

При цьому проросійські канали стверджують, що всі цілі нібито були вражені ППО росіян. Однак місцеві жителі пишуть, що потужні вибухи не схожі на ураження цілей в повітрі та можливо, що деякі БПЛА досягли мети.

Нагадаємо, що окупанти Криму почали роздавати людям так звані «рекомендації», як чинити під час повітряної тривоги.

За словами американського генерала у відставці, Україна може звільнити від окупантів Крим до кінця серпня 2023 року, якщо західні партнери продовжать надавати їй допомогу і збережуть санкції проти рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: