Буданов анонсував нові удари по території рф

Читать на русском
У новому 2023 удари по військових об'єктах на території росії продовжаться, також вони наноситимуться далі вглиб території країни.

У новому 2023 удари по військових об'єктах на території росії продовжаться, також вони наноситимуться далі вглиб території країни.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю ABC News.

Ще «два-три» обстріли і все: прогнози щодо вичерпання ракетного запасу росіїЗа останніми оцінками, у росії залишилося ракет на кілька масованих атак. Прогнози щодо вичерпання ракетного запасу рф – на інфографіці.

Крім того, підтвердити причетність України до атак російських авіабаз, очільник ГУР МО України відмовився, але пообіцяв, що розповість про це після завершення війни.

На запитання щодо ударів по Криму він відповів: «Крим — це територія України, тому ми можемо застосовувати будь-яку зброю».

Раніше Буданов повідомив, що в окупантів залишилося від 13% до 27% оперативно-тактичних ракет морського, авіаційного та наземного базування власного виробництва. Наразі російська промисловість намагається вийти на виробництво 20 ракет типу «Калібр» на місяць.

За словами глави розвідки, бойові дії в Україні нині зайшли в глухий кут – жодна зі сторін не може досягти значних успіхів. Україна чекає від західних союзників досконалішої зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: