У Криму окупанти роздають «рекомендації», як діяти під час повітряної тривоги

Читать на русском
Окупанти Криму почали роздавати людям так звані «рекомендації», як поводитися під час повітряної тривоги.

Окупанти Криму почали роздавати людям так звані «рекомендації», як поводитися під час повітряної тривоги.

Про це повідомляє представництво президента України в АР Крим у Фейсбуці.

Скільки українців вірять у деокупацію Криму та Донбасу: соціологи провели опитуванняБільшість українців підтримують повну деокупацію всіх територій України, зокрема Криму та Донбасу.

«Після частих «бавовни» окупанти у Криму почали роздавати населенню так звані рекомендації про те, як діяти під час повітряної тривоги. Все було б добре, якби не російська мова та заборона брати домашніх вихованців до притулків», - йдеться у повідомленні.

У відомстві також наголосили, що на деяких автомобілях, які їздять у Сімферополі, помічені наклейки з державним гербом України.

А в одному із дитсадків Сімферополя з'явилася дошка з текстом українського гімну та державною символікою, а також зображення синьо-жовтого прапора на одній із будівель.

За словами американського генерала у відставці, Україна може звільнити від окупантів Крим до кінця серпня, якщо західні партнери продовжать надавати їй допомогу та збережуть санкції проти Росії.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявляв, що Україна поверне тимчасово окупований Крим комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією.

Водночас, російські окупанти в тимчасово окупованому Криму готуються до висадки українського десанту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: