На Херсонщині 13-річний хлопчик двічі потрапив під обстріл росіян

Читать на русском
У новорічні свята 13-річний Ярослав двічі потрапив під обстріл російських окупантів у Херсонській області.
Херсонська обласна державна адміністрація

У новорічні свята 13-річний Ярослав двічі потрапив під обстріл російських окупантів у Херсонській області.

Про це повідомив голова Херсонської воєнної адміністрації Ярослав Янушевич.

Вчора, 31 грудня, росіяни атакували селище Наддніпрянське, поблизу Херсона. 13-річний Ярослав разом із сестрою поверталися додому й потрапили під обстріл. Хлопчика у важкому стані доставили до лікарні, де медики боролися за його життя.

А вже у перший день нового року росіяни атакували Херсонську обласну дитячу клінічну лікарню, в реанімаційному відділенні якої знаходився Ярослав. У палаті вибило вікна. Наразі хлопця евакуювали до медзакладу Миколаєва.

«Що цим нелюдам зробив 13-річний хлопчик, що вони двічі намагались його вбити? Немає таких слів, щоб описати ненависть та огиду до росіян, які віддали та виконали цей злочинний наказ. Сидіти вам на лаві трибуналу та горіти в пеклі», – наголосив Янушевич.

Відомо, що по Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні ворог випустив близько семи снарядів. Значних руйнувань зазнало грудне відділення неонатального корпусу, зруйновано дві реанімаційні палати та пошкоджено інші медичні кабінети основного корпусу.

Нагадаємо, минулої доби російські війська 40 разів атакували Херсонщину, в результаті є постраждалі, більшість з них діти.

Також повідомляли, що у лікарні померла 22-річна дівчина, яка постраждала внаслідок російських ракетних ударів по Хмельницькому 31 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: