У ЗСУ повідомили, з яких напрямків ворог сьогодні запускав ракети

Читать на русском
У четвер, 29 грудня, війська рф атакували Україну з напрямків Волгодонська Ростовської області, північного району Каспійського моря та з Чорного моря.

У четвер, 29 грудня, війська рф атакували Україну з напрямків Волгодонська Ростовської області, північного району Каспійського моря та з Чорного моря.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил України у Telegram.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«11 баражуючих боєприпасів «Shahed-131/136» знищено протиповітряною обороною вночі на східному напрямку. Близько 7 години ранку ворог атакував Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95мс із району Волгодонська Ростовської області та північного району Каспійського моря, а також крилатими ракетами «Калібр» з кораблів у Чорному морі. Крім того, здійснено до шести пусків крилатих ракет Х-22 і Х-32 з далеких бомбардувальників Ту-22М3, два пуски протирадіолокаційних ракет Х-31П», - йдеться у повідомленні.

Також загарбники застосували зенітні керовані ракети С-300 щодо об'єктів інфраструктури прифронтових міст.

За словами Валерія Залужного, під час чергового масованого удару 29 грудня російські військові запустили територією України близько 70 ракет. Сили української ППО знищили переважну більшість із них.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: