На Прикарпатті ворожа ракета влучила в об'єкт критичної інфраструктури, поранено працівника

Читать на русском
Під час сьогоднішньої масованої ворожої атаки одна з ракет влучила до об'єкту критичної інфраструктури на Прикарпатті, постраждав працівник.

Під час сьогоднішньої масованої ворожої атаки одна з ракет влучила до об'єкту критичної інфраструктури на Прикарпатті, постраждав працівник.

Про це повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

На територію Білорусі впала ракетаВранці у поле на території Білорусі впала ракета. Стверджується, що це нібито українська ракета комплексу С-300.

«29 грудня військові рф, вкотре порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, завдали ракетного удару по інфраструктурі Прикарпаття. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, а також приватний житловий будинок. За попередніми даними, постраждав працівник об'єкта, його госпіталізовано з численними осколковими пораненнями», - повідомляє обласна прокуратура.

На місцях події працюють аварійно-рятувальні служби та слідчо-оперативні групи.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, російські війська 29 грудня атакували Харків ракетами С-300. Під ударом опинився Немишлянський та Слобідський райони.

У Києві внаслідок ракетних ударів постраждали троє людей у приватному секторі в Дарницькому районі. Львів через атаку росіян залишився майже весь без світла.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: