Ракетний потенціал рф вичерпується, збільшується інтервал обстрілів – розвідка

Читать на русском
Ракетний потенціал ворожої армії поступово вичерпується, в зв'язку із цим збільшується інтервал обстрілів.

Ракетний потенціал ворожої армії поступово вичерпується, в зв'язку із цим збільшується інтервал обстрілів.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов під час виступу в ефірі національного телемарафону.

Ще «два-три» обстріли і все: прогнози щодо вичерпання ракетного запасу росіїЗа останніми оцінками, у росії залишилося ракет на кілька масованих атак. Прогнози щодо вичерпання ракетного запасу рф – на інфографіці.

«Можемо помітити динаміку збільшення інтервалів між ракетними ударами та зменшення кількості ракет, які були випущені порівняно із першими масованими ударами по енергетичній інфраструктурі», - зазначив Юсов.

За його словами, насправді ракетний потенціал російської армії зменшується, вони не можуть підтримувати інтенсивність і з точки зору регулярності, і з точки зору кількості.

Нагадаємо, за словами Валерія Залужного, під час чергового масованого удару 29 грудня російські військові запустили територією України близько 70 ракет. Сили української ППО знищили переважну більшість із них.

Внаслідок ракетного удару по Києву вранці 29 грудня пошкоджено два приватні будинки в Дарницькому районі та промислове підприємство у Голосіївському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: