На Луганщині дітям почали примусово видавати паспорти рф

Читать на русском
На Луганщині окупанти розпочали примусовий процес отримання дітьми громадянства росії. Для цього батькам також потрібно мати російський паспорт.

На Луганщині окупанти розпочали примусовий процес отримання дітьми громадянства росії. Для цього батькам також потрібно мати російський паспорт.

Про це повідомили у обласній військовій адміністрації.

У кого з українських політиків та чиновників знаходили російський паспортУ когось із українських політиків та чиновників знайшли російське громадянство – на інфографіці Слово і діло.

«У Кремлі поспішають примусово паспортизувати мешканців окупованої Луганської області. Те, що вони не вважали за потрібне робити протягом восьми років, намагаються встигнути за кілька місяців, щоб навіяти людям розчарування щодо України та, водночас, посилити власну пропаганду», – сказано в повідомленні.

На тимчасово окупованих територіях набрав чинності порядок подання заяви про визнання дитини, яка проживає на окупованій території та не досягла віку 14 років, громадянином рф.

«Для цього батькові обов'язково потрібно мати паспорт росії. Звичайно, можна його і не отримувати і одразу підпасти під скорочення на роботі чи під відмову у соціальних виплатах. Часу на роздуми окупанти не лишають», – підсумували в Луганській адміністрації.

Нагадаємо, у Мелітополі окупанти змушують комунальників отримувати паспорти росії.

Раніше Зеленський розповів, чому росія провалила примусову паспортизацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: