Покарання за «зраду»: росіянам, що втекли з країни, хочуть підвищити податки

Читать на русском
В держдумі російської федерації планують підняти податки для таких росіян, які втекли з країни. Таким чином їх хочуть покарати за зраду.
agravery.com

В держдумі російської федерації планують підняти податки для таких росіян, які втекли з країни. Таким чином їх хочуть покарати за «зраду».

Про це повідомив у Telegram-каналі голова держдуми рф В'ячеслав Володін.

«Є ті, хто вважає, що необхідно давати преференції та пільги тим, хто покидає нашу країну, щоб вони повернулися назад. Це не правильно. Цілком зрозуміло, чому вони втекли», – пише він.

Володін вважає, що той хто усвідомив, що нібито зробив помилку вже повернувся назад в росію. За його словами, переважна частина суспільства не підтримує їх вчинок та вважає, що вони зрадили свою країну, рідних та близьких.

«Правильно преференції для тих, хто залишив російську федерацію, скасувати і ввести для них підвищену ставку оподаткування. Працюємо над відповідними змінами до законодавства», – заявив російський посадовець.

Нагадаємо, у кремлі наразі обговорюють питання оголошення загальної мобілізації в країні. Також не виключено, що у росії закриють кордони.

Російська влада готує суспільство до поразки у війні, але при цьому не планує припиняти мобілізацію, навпаки, готуються ще нові хвилі. Під них можуть опинитися навіть 17-річні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: