Через обстріли припинила роботу ще одна електростанція – «Укренерго»

Читать на русском
У суботу, 24 грудня, в Україні працюють всі види генерації, але через обстріли та пошкодження обладнання припинила виробіток одна з електростанцій.
Фото pmg.ua

У суботу, 24 грудня, в Україні працюють всі види генерації, але через обстріли та пошкодження обладнання припинила виробіток одна з електростанцій.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

«Станом на 24 грудня в енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит електроенергії. Працюють всі види генерації, але через обстріли та пошкодження обладнання припинила виробіток одна з електростанцій. Також продовжують діяти певні обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж російськими атаками», – йдеться в повідомленні.

Пережити блекаут: як підготуватися і що купитиУкраїнцям варто підготуватися на випадок, якщо російська ракетна атака призведе до тривалого відключення електрики. Чим запастися на випадок блекауту – інфографіці.

У зв’язку з чим до всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень.

Зауважують, що найважчі ситуація в Києві та Київській області, через наслідки атаки дронів 19 грудня, та на сході та півдні – там рф завдала нові артилерійські удари по прифронтовим районам, є пошкодження на об’єктах енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, за словами міністра Германа Галущенка, остання атака на енергетичну інфраструктуру Києва та області призвела до суттєвих пошкоджень.

Також повідомляли, якщо Україна після чергових ракетних ударів росії опиниться у повному блекауті, то на вихід із нього піде від 7 до 10 днів. Такий попередній розрахунок енергетиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: