Україна розірвала низку важливих угод з Білоруссю

Читать на русском
У п’ятницю, 23 грудня, Україна розірвала низку важливих угод з Республікою Білорусь.  Зокрема припинили угоди про повітряне сполучення та взаємні поставки озброєння.
facebook.com/belarusmfa

У п’ятницю, 23 грудня, Україна розірвала низку важливих угод з Республікою Білорусь. Зокрема припинили угоди про повітряне сполучення та взаємні поставки озброєння.

Про це повідомляє у Telegram постійний представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук.

Зокрема, сьогодні Україна розірвала такі угоди:

  • повітряне сполучення, вчиненої в м. Мінську 17.07.1995;
  • взаємні поставки у 1995 році озброєння, військової техніки, інших матеріальних засобів та надання послуг для потреб оборони та безпеки, вчиненої 16.12.1994;
  • додаткові заходи довіри і безпеки, вчиненої 16.04.2001;
  • проведення спільних науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт в галузі озброєння і військової техніки, вчиненої 18.10.2005;
  • взаємну охорону прав на результати інтелектуальної діяльності, що створені та надані в ході двостороннього військово-технічного співробітництва, вчиненої 18.10.2005.

Нагадаємо, Білорусь обмежила в'їзд до прикордонної смуги у трьох районах Гомельської області поблизу кордону з Україною.

Також повідомляли, що найманці ПВК «Ліга», що входить до складу ПВК «Вагнер», ймовірно, планують обстріляти територію Білорусі та звинуватити у цьому Збройні сили України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: