У Донецьку обстріляли ресторан: поранено ексголову Роскосмосу Рогозіна

Читать на русском
У Донецьку внаслідок обстрілу ресторана було поранено ексголову Роскосмосу Дмитра Рогозіна. Також постраждав так званий глава уряду ДНР Віталій Хоценко.
Дмитро РогозінФото – Reuters

У тимчасово окупованому Донецьку обстріляли готельно-ресторанний комплекс. Внаслідок цього було поранено ексголову Роскосмосу Дмитра Рогозіна.

Він це підтвердив у коментарі російському виданню RT.

«Поранений у спину. Житиму. Осколок [пройшов] у сантиметрі від хребта», – сказав він.

Зведення Генштабу: ЗСУ відбили ворожі атаки біля 10 населених пунктів на ДонбасіЗСУ продовжують знищувати російських окупантів. Вони успішно зупинили атаки ворога в Донецькій області.

Водночас видання Baza стверджує, що Рогозін дістав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

Зазначається, що обстріл стався нібито з боку України у ресторані «Шеш-беш» у Донецьку, де Рогозін відзначав день народження. Прессекретар так званого «глави уряду ДНР» Віталія Хоценка заявила, що його також було поранено. РосЗМІ зазначають, що загинули його охоронець та ще одна людина.

Нагадаємо, війська рф зазнають значних втрат на фронті та посилюють контррозвідувальні заходи в тимчасово окупованих населених пунктах.

20 грудня українські військові знищили 510 окупантів, а також збили ворожий літак і гвинтокрил. Загалом втрати армії рф наближаються до 100 тисяч вбитими.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: