На всесвітньо відомих локаціях тимчасово вимкнуть світло на знак солідарності з українцями

Читать на русском
Сьогодні ввечері 60 всесвітньо відомих локацій вимкнуть світло на знак солідарності з Україною, яка пережила вже не один блекаут.
twitter.com/FedorovMykhailo

Сьогодні ввечері 60 всесвітньо відомих локацій вимкнуть світло на знак солідарності з Україною, яка пережила вже не один блекаут через атаки росії.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Twitter.

Відновлення енергетичної інфраструктури України: чим допомагають союзникиСША, Британія, Німеччина, Франція, Латвія, Японія, Чехія та інші країни виділили Україні кошти на відновлення енергетичної інфраструктури, а також передали генератори чи трансформатори.

«Сьогодні ввечері 60 всесвітньо відомих локацій вимкнуть світло на знак солідарності з Україною. Від Колізею та Сіднейської опери до різдвяних ялинок у Нью-Йорку та Лондоні», – написав він.

Як зазначив Федоров, ця кампанія присвячена візиту президента України Володимира Зеленського до США та націлена на забезпечення українських лікарень генераторами.

Нагадаємо, у середу, 21 грудня, президент Володимир Зеленський 21 грудня прибув із візитом до США. За словами Зеленського, він прибув до США, щоб подякувати та продовжити співпрацю для наближення нашої перемоги.

Президент США Джо Байден сьогодні оголосить про новий великий пакет допомоги Україні майже на 2 млрд доларів, який включатиме батарею ЗРК Patriot.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: