Шойгу проінспектував окупаційні війська рф в Україні

Читать на русском
Голова ворожого міністерства оборони Сергій Шойгу проінспектував російські війська, які беруть участь у війні в Україні, яку кремль називає «спеціальною військовою операцією».

Голова ворожого міністерства оборони Сергій Шойгу проінспектував російські війська, які беруть участь у війні в Україні, яку кремль називає «спеціальною військовою операцією».

Про це повідомляє пресслужба міноборони росії в Telegram.

У російському військовому відомстві опублікували відео, на якому Шойгу знято у військовому гелікоптері. Крім того, на ролику показано кадри з повітря порожніх ділянок землі.

«Очільник російського військового відомства облетів райони дислокації військ та перевірив передові позиції російських підрозділів у зоні проведення спеціальної військової операції», - зазначається у заяві міноборони росії.

Які військові об'єкти Білорусі розміщені біля кордону з УкраїноюЯкі військові об'єкти Білорусі розміщені поряд із українським кордоном і які війська там перебувають – на інфографіці.

Також у повідомленні ворожого відомства йдеться, що Шойгу спілкувався з військами «на передовій», а також «на командному пункті», де заслухав доповіді командувачів «про поточну обстановку та дії російських військ на операційних напрямках».

У міноборони росії додали, що особливу увагу під час заслуховування командувачів Шойгу звернув «на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу в польових умовах, а також роботу медичних та тилових підрозділів».

Раніше в Центрі національного спротиву повідомляли, що росія намагається отримати контроль над білоруським ОПК.

Також у ISW розповіли, як кремль «відбілює» путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: