Ситуація зі світлом у Києві залишається критичною – Yasno

Читать на русском
У Києві після російського ракетного терору ситуація з електропостачанням залишається критичною. Найбільше страждає Печерський район та лівий берег столиці.
Ілюстративне фотоФото – Pixabay

Після масованого ракетного удару ситуація з електропостачанням у Києві все ще залишається критичною.

Про це повідомив генеральний директор постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко у Facebook.

«Ситуація лишається складною та критичною. Життю «пацієнта» нічого не загрожує, але ситуація ще далека від стабілізації. Я вчора писав, що ми вже це все декілька раз проходили і ви знаєте чого очікувати. Помилився», – зазначив він.

Порівняння останніх масованих ракетних атак росіїРосія сьогодні випустила по Україні понад 70 ракет. На інфографіці – порівняння чотирьох останніх масованих ударів.

За його словами, на гарячу лінію надходить велика кількість дзвінків щодо відсутності світла, тому графіки наразі не працюють. Деякі райони столиці страждають більше. Зокрема, Печерський і частина лівого берега.

Енергетики працюють на всіх ланках, відновлюють генерацію, а також ремонтують мережі та роблять нові схеми живлення.

«Дайте їм час. На жаль 100% гарантованої відповіді на запитання «Коли з’явиться світло?» щодо конкретної адресі немає. Але ви можете бачити, що доступність зростає кожної години», – додав Коваленко.

Нагадаємо, після атаки росії 16 грудня Укренерго оголосило надзвичайну ситуацію в енергетиці. Увечері її скасували. По всій країні застосовували екстрені відключення світла.

В ОВА повідомили, що до 17 грудня на Харківщині відновили енергопостачання. В Києві є світло ще не в усіх будинках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: